Kaszab Attila

egészségügyi kártevőirtó

Köszöntöm!

Kaszab Attila Zoltán vagyok; lassan 10 éve már, hogy
állami tűzoltóként szolgálok.

A rendelkezésre álló szabadidőmben pedig
egészségügyi kártevőírtóként tevékenykedem Jászberényben is.

A munkámból kifolyólag Jász-Nagykun-Szolnok megyében számos helyre kivonultam már. Több ezer eset, a hosszú idő alatt szerzett tapasztalat és a szakértelem együttesen garantálják egy-egy irtás eredményességét.

nemMindegyNem mindegy, hogy kit bíz meg a feladattal; hisz egy nem megfelelő módon végzett irtást - sajnos nagyon hamar szükséges lehet megismételni...

Miben segíthetek? Kapcsolat

Tevékenységek

Csótány irtás

Az egyik fő szakterületem A
Jászberényi
csótányirtás
;

mindazonáltal más kártevők írtását is készségesen elvállalom.

Lakossági ügyfeleim részére vállalom az ágyi poloska, a bolha, a darázs és a hangya kiirtását. Jászberényi közületek részére pedig segíthetek az egér, a patkány, a légy és a szúnyog felszámolásában.

Az alkalmi feladatok mellett, rendszeres szolgáltatásokat is kínálok. Lehet szó speciális (hulla, dög) takarításról, rovar- rágcsálóirtási rendszer tervezéséről, kiépítéséről, koordinálásáról vagy ezekkel kapcsolatos igazolások / engedélyek kiadásáról.

Ha már nem bírja tovább elviselni az undorító csótányokat és szeretné a problémát véglegesen felszámolni; akkor lépjen velem kapcsolatba!

99%-os hatásfokkal dolgozom…

A csótányok kiírtása Jászberényben
általában már elsőre szokott sikerülni!

Csótányok és csótányírtás

Ahol már írtottam

Szollak Kft. lépcsőházak

2018 folyamán Szolnokon több lépcsőház kártevő-mentesítését is elvégeztem. A fő hangsúly a csótányokon volt; de néhány házban patkányt is irtottam

Szollak Kft. lépcsőházak

2018

Jereván lakótelep

A 2017-es évben; egy jereváni lakótelep pincéjében már olyannyira elszaporodtak a csótányok, hogy a jelenség a földszinti lakók életét is megkeserítette. Hívtak és a felmérést követően sikeres irtást végeztem el.

Jereván lakótelep

2017

Oktatási intézmények

Több oktatási intézményben végeztem teljes körű kártevőírtást Törökszentmiklóson a 2019-es évben.

Oktatási intézmények

2019

Jó tudni

A hazai "magyar" csótányokról

 • Magyarországon; Jász-Nagykun-Szolnok megyében, főleg Jászberényben domináns példányok: a konyhai, az amerikai, a német és az erdei csótányok.
 • Ezek a kártevő csótányok vagy a saját lábukon másznak be, vagy valamilyen tárggyal mi saját magunk hurcoljuk őket be.
 • Némely fajtája akár 4-5 cm-esre is megnőhet; rendkívül gyorsan tud szaladni.
 • Sajnos nem csak pszichésen zavaróak; hanem a fertőző betegségek terjesztésében is nagy a szerepük. Imádnak a csatornákban, szeméttárolókban és vizesblokkokban tartózkodni majd az ott talált szennyezett ételmaradványokból lakmározni…
 • Mindenevők; hagyományos élelmiszereken kívül a szerves anyagok széles választékát elfogyasztják. Táplálékukat a rendkívül éles szaglásukkal keresik. Éjjel sokkal aktívabbak, mint nappal.
 • Egyetlen nőstény csótány akár 50 újabb egyednek is életet adhat; emiatt kedvező feltételek esetén rendkívül el tud szaporodni.
 • A 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet, 4. számú melléklete alapján a csótányok megtelepedésének és elszaporodásának megelőzéséről számos helyen gondoskodnunk kell. A csótányírtást szakképesítéssel rendelkező személynek kell elvégeznie.

A Jászberényi kártevőirtásról

 • A csótányirtáshoz külföldről importált, világelső irtószert használok. A szer sem emberre, sem pedig másik állatra nem veszélyes!
 • A legfontosabb teendő a csótány fajtájának helyes beazonosítása. Beazonosítást követően kiszállok a helyszínre Sopronba. Ugyanis első sorban nem a rovar kiirtása az igazi kihívást jelentő feladat; hanem inkább a visszafertőződés megakadályozása.
 • Jó hír, hogy az eddigi soproni ügyfeleim esetében mostanáig 100%-os hatásfokkal sikerült teljesítenem Jászberényben.
 • Mivel a csótánykolóniák elhelyezkedése, mérete és a benne élő populáció fajtája minden esetben más – és más lehet; ezért a csótányok irtására adott árajánlat is egyedi.
 • Kérje egyedi árajánlatomat...
Miért engem válasszon?

Fotógaléria

Miért
 a Jászberényi Kaszab Attilát hívja?

A válaszokért olvasson tovább ...

 • Egészségügyi kártevőírtó végzettséggel rendelkezem;
  több ezer sikeres irtáson vagyok már túl.
 • Nagyobb horderejű munka esetében a felméréshez és az árajánlathoz tartozó kiszállás Jászberénybe minden esetben ingyenes.
 • Megkeresését követően Jász-Nagykun-Szolnok megyén belül jellemzően még aznap vagy másnap kiszállok a helyszínre, hogy feltérképezzem és megtervezzem a kártevőírtást.
 • Mivel a csótányok megjelenése gyakran eredményezhet lelki sérülést, pánikrohamot; esetenként kényszerképzetet vagy hallucinációt- ezért ügyfeleimmel a lehető legtoleránsabban, maximális együttérzéssel kommunikálok a munka elejétől a végéig.
 • Bármilyen típusú rovar- és rágcsálóirtást biztonságosan és hatékonyan végzek el.
 • A magasban, szűk és veszélyes helyen, vagy undort keltő környezetben lévő kártevő vagy csótányirtás elvégzése sem okozhat számomra meglepetést.
 • Sürgős esetben hétvégén vagy éjszaka egyaránt vállalok csótányirtást Jászberényben.
miertenpic miertenpic miertenpic miertenpic

Lépjen velem kapcsolatba